پذیرش وکالت و مشاوره در قراردادهای بین المللی ، اخذ امور قرارداد ها ، قراردادهای بیع متقابل Buy Back، قرارداد احداث، تملک، بهره برداری Build own operade (B.O.O)، قراردادهای تأمین مالی Finance، قرارداد کلید در دستTurn-Key ، قرارداد فرانشیزFranchise Agreement ، قرارداد لیسانس ، قراردادهای جوینت ونچر ، قراردادهای نمایندگی پذیرش وکالت و مشاوره در امور قراردادها حقوقی و بین المللی
(نقش وکیل و مشاورخوب این است که احتمال خطاها را کم کند و در تصمیم گیری درست شما را یاری نماید )

موسسه حقوقی و بین المللی یسنا با همکاری کارشناسان خبره و وکلای معتبر در حال فعالیت در جمهوری چک و با داشتن سالها تجربه در زمینه امور قراردادها حقوقی و بین المللی در خدمت شما هموطنان گرامی می باشیم .
قرارداد، یک راه مهم برای ایجاد رابطه ی حقوقی بین دو طرف عقد می باشد که در آن دو طرف با توافق و اراده ی مشترک خود، تعهداتی رابه نفع طرف دیگر برعهده می گیرند تا بتواند به انگیزه های خود از تشکیل عقد که با جریان یافتن آثار آن ایجاد می گردد دست یابند.
پذیرش وکالت و مشاوره در قراردادهای بین المللی
قراردادهای بین المللی که ترکیبی از فروش، خدمات هستند، مانند قراردادهای صنعتی و ساخت.
در زمینه ی فروش، نباید این تصور را داشت که لزوماً کالایی به صورت عینی باید موضوع قرارداد قرار بگیرد، بلکه موضوع فروش می تواند از موارد مالکیت معنوی و اموال غیرمدی و یا صرف یک فناوری باشد. گاه در این دسته از قرارداد، امتیاز استفاده از یک برند یا نام تجاری به طرف قرارداد فروخته می شود و نام دسته بندی کلی این قراردادها نباید تعاریف رایج و سنتی آنها مقایسه گردد.
بعد از تبیین دسته های کلی، می توان به انواع مهمی از قراردادهای بین المللی اشاره نمود:
۱- قراردادهای بیع متقابل Buy Back
این قرارداد در دسته ی قراردادهای خرید خدمت است که بیشتر در حوزه ی نفت و گاز استفاده می شود. در این نوع از قراردادها، بازپرداخت اصلی و همچنین سود، از محل محصول و نتیجه ی قرارداد پرداخت می شود.
۲- قرارداد احداث، بهره برداری، انتقال Build- operate-Transfer (BOT)
این قرارداد بیشتر در مورد تأسیسات زیربنایی مورد استفاده قرار می گیرد و بیشتر روشی برای تأمین مالی پروژه است. در واقع در این نوع قرارداد، ساخت در بهره برداری پروژه، در مدت معین، توسط شرکتی که اصطلاحاً شرکت مجری پروژه (Progect development company) نام می گیرد انجام می شود.
۳- قرارداد احداث، تملک، بهره برداری Build own operade (B.O.O)
در این دسته از قراردادها، سرمایه گذار نسبت به ساخت، تملک و راه اندازی و علاوه بر آن نگهداری پروژه اقدام می کند و عوارض ناشی از آن را به منظور بازگرداندن سرمایه به سرمایه گذار جمع آوری می کند.
۴- قراردادهای تأمین مالی Finance
قراردادی است که ما بین ارائه کننده تسهیلات و استفاده کننده از آن منعقد می شود و از منابع بین المللی تأمین می گردد.
۵- قرارداد کلید در دستTurn-Key
به قراردادهای طراحی و ساخت(design-constract) یا Package deal گفته می شود که در آن پیمانکار، مسئولیت طراحی و ساخت و اجراء را به کلی بر عهده می گیرد و پس از تکمیل پروژه و نهایی شدن آن، آن را به کارفرما تحویل می دهد، به صورتی که کارفرما تنها با زدن یک کلید می تواند از تأسیسات مزبور استفاده کند.
۶- قرارداد فرانشیزFranchise Agreement
در این نوع قرارداد، یک طرف که صاحب تجارت است (Franchisor) و یا به عبارتی، صاحب برند یا یک سیستم اقتصادی است به طرف دیگر( Franchisee) اجازه می دهد تا از برند و الگوی عملیاتی او استفاده کند و در مقابل سالانه درصدی از وی دریافت می کند.
۷- قرارداد لیسانس
این قرارداد یکی از شیوه های انتقال فناوری یا دانش فنی است که طبق آن دارنده ی دانش فنی know) How) که به آن Licensor گفته می شود، در قبال اخذ حق امتیاز، به طرف دیگر (Licensee) اجازه می دهد تا در مدت و قلمرو معینی تمام یا بخشی از فناوری موضوع قرارداد را مورد بهره برداری قرار دهد.
۸- قراردادهای جوینت ونچر
قراردادهای JV در اصل شکلی از تنظیم قراردادهای بین المللی هستند که خود می توانند در انواع مختلف منعقد شوند، در واقع JV نه یک نوع قرارداد بین المللی بلکه یک روش انعقاد است که می تواند در اقسام زیر منعقد شود:
الف- قرارداد جوینت ونچر متمرکز Concenteraction JV همکاری طرفین برای ایجاد واحد اقتصادی بزرگتر
ب- قرارداد جوینت ونچر مکمل Complementary JV در این JV طرفین به تلفیق مهارت ها و فناوری ها و دانش فنی خود با یکدیگر ، برای تنوع سازی در محصولات خود می پردازند.
ج-قرارداد جوینت ونچر تأمینی Supply JV طرفین برای تأمین منابع مالی و کاهش و تعدیل هزینه ها با هم به مشارکت می پردازند.
د-قرارداد جوینت ونچر تحقیق و توسعه Research and Development
ه- قرارداد جوینت ونچر فروش Sales JV برای فروش و توزیع محصولات تولیدی طرفین در بازارهای سایر کشورها.
و- قرارداد جوینت ونچر یکپارچه در این قرارداد مشارکتی، تمام جنبه های یک تجارت از جمله سرمایه گذاری، ساخت، توزیع، بازاریابی و فروش مورد معامله قرار می گیرد.
در قراردادهای جوینت ونچر، طرفین اقلام نقد و غیرنقد خود را تحت مدیریت مشترک و مطابق توافق به کار می گیرند و در سود و زیان ناشی از آن شریک هستند.
۹- قراردادهای نمایندگی
در این قرارداد، صادرکننده و یا تولید کننده ی محصول یا خدمت از طرف قراردادی می خو.اهد از جانب او به انعقاد معامله با مشتریان بپردازد. در قرارداد نمایندگی، برخلاف فرانشایز، نماینده ملزم به رعایت ضوابط شکلی اعطاکننده ی نمایندگی نیست به طور کامل نیست.
بنابراین بهتر است قبل از هرگونه اقدام که درآینده بار حقوقی خواهد داشت با یک وکیل متخصص (همانند کاری که افراد در کشورهای پیشرفته انجام می دهند) مشورت نمائیم تا جلوی خسارات آتی را بگیریم و در صورت بروز اختلافات قبل از اقدام حقوقی حتما با یک وکیل مشورت کنیم که چه بسی یک مشورت ساده و صرف هزینه ای اندک جلوی خسارات و راه های طولانی دادگاهها و اطاله وقتمان را بگیرد .
موسسه حقوقي بین المللی یسنا هميار و پشتيبان شماست.
در اين همياري چتر امنيت و اطمينان خاطر بر كليه روابط تجاري شما سايه انداز خواهد بود. ما با ارائه خدمات مشاوره اي و حقوقي تخصصي به شما همواره حقوق شما را تضمين كرده و به شما اين اطمينان خاطر را مي دهيم كه حق را مي شود محافظت نموده و در جريان رسيدگي آنرا احقاق نمود.